2013-02-06 22:34:44• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Mérleg - Beindult a szekér

Napi horoszkóp február 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Alkotó kedve újra feléled: megint tele van tervekkel, reményekkel, a régi lendülete visszatért. Ne hagyja, hogy a felettese elvegye a kedvét és kezdeményezőkészségét. Keressen magasabb pártfogót! Van olyan, akit meg tud győzni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Telis tele van kérdésekkel, nem találja a választ a gondjaira. Sajnos, azzal kapcsolatban éppen, aki a legnagyobb segítségére lehetne. A társával való gondjai miatt úgy érzi, magában, támasz nélkül áll a világban. Beszéljen vele, ő segíthet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön szeret nyílt lapokkal játszani, ami igen szép dolog. Ám néha az őszinteség is lehet bántó. Addig ne fedje fel az érveit, amíg nem teljesen biztos a dolgában. Lehet, hogy tévedés, vagy félinformációk miatt bánt meg valakit.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma jobban tenné, ha egyáltalán nem foglalkozna pénzügyekkel, mert amihez csak nyúl, ma veszteséget teremt. Inkább a párkapcsolat, vagy a nyilvános kapcsolatok terén tevékenykedjen. A haszon – ha nem is pénzben –itt kézzel fogható.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A munkahelyén továbbra is nagy a hajtás, ezért minden energiájára szüksége lesz, hogy bírja az iramot. A délutánját azonban – habár nem lesz könnyebb –, legalább olyasmivel töltheti, amit igazán szeret csinálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Végre a nyilvánosság elé állhat az érzelmeivel, esetleg a társát, vagy lehetséges-leendő társát környékezheti meg nyílt ajánlataival. Ha már együtt járnak, akkor pedig megérett az idő a kézfogóra is végre. Ne halogassák tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy tűnik, végre beindult a szekér: az eddigi fagyos, mozdulatlan légkör engedni látszik, és számtalan terve lassan, de biztosan elindulhat a megvalósulás felé. Meglehet, egyszerre több is. Most meg a kapkodás lehet a baj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Rengeteg nehézséggel kellhet ma szembenéznie: a munkahelyi kihívások éppen eléggé kimerítik, ezért legalább az otthonában ássa el a csatabárdot. Ha nem is ért egyet mindennel élete párjával, mégis szüksége van a szeretetére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Már megint nem fogadta meg a saját tanácsát, és az utolsó pillanatra hagyta minden határidős dolgát. Szerencsére önben éppen akkor támad fel az olthatatlan tűz, amikor szüksége van rá. És persze megint megfogadja, hogy ezután másként lesz.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem érti, mások miért nem értik meg az ön szándékait, akaratát. A baj az, hogy hiába hiszi azt, hogy ésszel felér mindent, igazából még ön sem érti saját magát. Most a mélység erői uralják a lelkét. Az önismeret az elsődleges lépés!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Munkahelyén készüljön fel a kemény vitákra. Ön a szavaknak nagy mestere, biztosan sikerül majd felülkerekednie. Ez azonban kevés. Hallja meg a másik érveit is, még ha azok gyengébbnek tűnnek is. Ön is jobban jár!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne csak a mának éljen, gondoljon a jövőjére is! Ha teheti, kezdjen el némi tartalékot felhalmozni, különösen akkor, ha nagyobb családot, vagy tágasabb otthont szeretne. Mindez ugyanis több kiadással fog járni, vagy kevesebb bevétellel.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: